Engasjerende eggjakt blant tusser, Askeladden og brudefolk i Hardanger

I år inviterer påskeharen til eggjakt i et eventyrlig og malerisk univers. Landskapet inneholder motiver fra mange av Norges mest kjente maleri og eventyr.

Pakningsdesign og quiz påsken 2023

Bakgrunn

Hver påske siden 2017 har Q-meieriene invitert forbrukerne til eggjakt på kartongene. I fjor lanserte vi også en digital påskequiz, hvor adgangskoden lå i de fire eggene gjemt i myldreillustrasjonen.  Selv om eggjakten har blitt en påsketradisjon, er det behov for årlig fornyelse for å skape det ønskede engasjementet. 

Oppgave

  • Utvikle myldreillustrasjon med nytt tema og nye bonusoppgaver
  • Forsterke opplevelsen i butikk av en underholdende kartong
  • Utvikle ny digital quiz og reklame for denne i digitale flater

Inviterende påskehare

Påskeharen til Q-meieriene er gitt mer særpreg, den er mer leken og gir et tydeligere fjernsignal i butikk. Som alltid skal påskejakten på kartong handle om mer enn å finne eggene. Myldreillustrasjonen skal også skape dialog rundt frokostbordet.  

Nasjonalmuseet i miniatyr

I år inviterer påskeharen til eggjakt i et eventyrlig og malerisk univers. Landskapet inneholder motiver fra mange av våre mest kjente maleri fra den nasjonalromantiske epoke. 

De fleste vil raskt gjenkjenne motivet fra Tidemand og Gudes Brudeferd i Hardanger eller Kittelsens Soria Moria. Mens flere kanskje må bruke litt tid på å hente frem Erik Werenskiolds Telemarksjenter fra hukommelsen.

Casebeskrivelsen fortsetter under visuellene.

Pakningsdesign og quiz påskeken 2023
Pakningsdesign og eventyr påsken 2023
Pakningsdesign og quiz
Pakningsdesign og motiver påsken 2023
Digital quiz påsken 2023

Eventyrlig påske

Myldreillustrasjonen har i tillegg til en rekke scener fra våre mest kjente eventyr. Både blant barn og voksne vil mange dra kjensel på Askeladden som kappåt med trollet, Kvitebjørn kong Valemon eller dyrene som gjemmer seg i skinnvotten. Men hvor mange troll er det egentlig på kartongen? 

Utfordre de andre ved frokostbordet og se hvem som finner flest. (Siden du leser dette caset kan vi røpe at det er åtte.)

En quiz for de konkurransesugne

Når de fire eggene på kartongen er funnet og bokstavene på dem er satt sammen til et løsningsord, kan de små grå trimmes med Norges største påskequiz. Klarer du å få flere poeng enn venner og familie? Eller enda bedre; kan du bli best i landet?

Bli med på påskequiz og delta HER.

God påske!

Oppdragsgiver: Q-meieriene

Kategori: Produkter

Leveranse: Pakningsdesign | reklame | nettside (digitale løsninger, online quiz)

Illustrasjoner: Flu Hartberg | Grid branding

 

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt med Thomas