Flavours Food Market

Føringene for konseptutviklingen var å utvikle en unik butikk. Ikke en kjede.

Flavours_A
Flavours Food Market retail
Flavours_B

Bakgrunn

Flavours Food Market er et resultat av Select Service Partner (SSP) sin ambisjon om å være den beste tilbyderen i Norge av mat og convinience konsepter knyttet til nasjonale knutepunkt.

Når ROM Eiendom la ut lokalene til den nye Østbanehallen ut på anbud var Grid den naturlige samarbeidspartneren for SSP. Grunnkonseptet for Flavours ble så godt mottatt at SSP vant kontrakten.

Føringene for konseptutviklingen var å utvikle en unik butikk, ikke en kjede. Grid er stolte av å ha fått et slikt ansvar og kan (enn så lenge) si at dette virkelig er one of a kind!

 

Høy kvalitet og konkurransedyktige priser

De beste produktene du kan ta med deg i farten! Ferske bakervarer. Ost, skinker. Spennende ølutvalg. Et lite stykke New York midt i Oslo.

Flavours_C

Flavours Food Market er en unik butikk som tilbyr det beste fra dagligvare og convenience. Produktenes autensitet og opphav reflekteres i interiør og sortiment.

For våre designere har det vært et mål å skape en effektiv butikk med et interiør som inviterer til botanisering og gir produktene et lunt, ekte og troverdig bakteppe. Bruken av heltre, håndmalte dekorelementer, rustfritt stål, spesialhyller og utstyr bidrar godt. Alt for ikke bare å gi inntrykk av, men for å vitne om at Flavours mener alvor.

Flavours tilbyr mer enn 400 kvm med spennende mat- og drikkeprodukter du har råd til.

Flavours_D