Kringlekrusedull for et tradisjonsrikt bakeri

Det er ikke noe revolusjonerende med brød fra Åpent bakeri. Det er tvert imot. Sammenlignet med store deler av dagens bakerikjeder har Åpent bakeri tatt et skritt tilbake. 

Det brukes færre og mindre maskiner, mer menneskelig arbeidskraft og lange liggetider på deigene, som medfører bedre holdbarhet, smak og farger. 

Siden 1998 har Åpent Bakeri vokst til en populær bakerikjede med 16 utsalg i Oslo.

Åpent bakeri
Åpent_bakeri_logo3
logo
Åpent_bakeri1
Åpent_bakeri2
logo Åpent bakeri
Åpent_bakeri4
Åpent_bakeri5

Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang hadde lenge drømt om å åpne ett bakeri som bygger på tradisjon, ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. 

Juni 1998 ble drømmen til virkelighet og Åpent bakeri åpnet sine dører for første gang på Inkognito Terrasse. 

Siden 1998 har Åpent Bakeri vokst til en populær bakerikjede med flere utsalg i Oslo. Les mer om menneskene og filosofien bak baksten

 

Oppdragsgiver: Åpent bakeri AS

Kategori: Virksomheter | retail

Leveranse: Visuell identitet