Visuell identitet VVS Norge

VVS Norge utfordrer og bringer helt nye perspektiver inn i rørleggerbransjen.

VVS_Norge_TShirt_mockup

Bakgrunn

VVS Norge er etablert for å sikre konkurransekraft for medlemsbedrifter og rørleggere gjennom et integrert partnerskap med grossister og leverandører for å oppnå bransjens beste betingelser.

Etableringen snur opp ned på et etablert tankesett og utfordrer eksisterende verdikjede. Målet er økt konkurransekraft både på drifts-, kompetanse-, innkjøps-, og varestrømsiden for respektive datterselskaper/forretningsenheter i privat- og proffmarkedet.

VVS Norge eier i dag datterselskapene Comfort-Kjeden AS og Bademiljø AS, som begge har egne kjedekonsepter henholdsvis Comfort og Bademiljø.

VVS_Norge_logo

Løsning

Inspirasjonen til identiteten ligger i forretningsidéen og ambisjonen om å gjøre ting annerledes og sette nye premisser i en tradisjonell bransje.

Navnetrekket representerer en tydelighet, og et «no nonsense» design basert på en robust og tidløs grotesk typografi. 

Symbolet er en illusjon av et perspektiv i tre dimensjoner og dannes av det vi i visuell kommunikasjon gjerne kaller «negative space». 

Fargepaletten er bevisst enkel, kraftig og distinkt. En justert magenta er valgt som hovedfarge. Den oppleves å utfordre de etablerte visuelle signalene i rørleggerbransjen og har god kontrast både mot mørk og lys bakgrunn.

 

Oppdragsgiver: VVS Norge

VVS_Norge_fonter
VVS_Norge_presentasjon
VVS_Norge_visitt
VVS_Norge_Shirt_casual
VVS_Norge_TShirt_mockup_back
VVS_-Norge_identitet
Skoglund-og-Theie_magenta-960x702

VVS Norge med driftsdirektør Vidar Skoglund (t.v) og administrerende direktør Thorbjørn Theie