Amerikansk pizzaopplevelse på sitt beste - er ofte norsk

Select service Partner har de kommersielle rettighetene til å drive Pizza Hut konseptet på norske lufthavner. For å møte de reisendes behov på best mulig måte på norske lufthavner tilpasses konseptene lokalt. 

Grid branding er ansvarlig for konseptutvikling, interiørdesign og all visuell kommunikasjon.

Retailkonsept
Retailkonsept
Retail
Serveringskonsept

Inspirasjonen til identiteten ligger i selve maten, og det italiensk-amerikanske lynnet. Kontrastfylt og livlig. 

Grafikk brukes både som fjernsignaler for å dekode hva slag type mat som serveres og for å skape riktig stemning. Matfoto brukes for å trigge sanseapparatet, mens menyer og kommunikasjon om tilvalg har en viktig funksjon for å gjøre det enkelt for kundene å velge, og holde transaksjonstiden nede.

Retailkonsept
Retailkonsept

En materialpalett med variasjon av treverk, metall og malte flater, samt tydelig innslag av grafikk som dekor, fremhever det bekymringsløse og «Live life». 

En variasjon av høye sittemøbler, express-servering og sofaer i båser signaliserer at dette er et sted som passer både når du har begrenset med tid og når du har god tid.

Plantegning

Pizza Hut er et internasjonalt konsept lokalt tilpasset og videreutviklet for Select Service Partner, SSP – The Food Travel Experts – som er en ledende operatør av mat og drikke brands på trafikale knutepunkter, som flyplasser, togstasjoner og transit-lokasjoner i hele verden.

 

Oppdragsgiver: Select Service Partner

Kategori: Retail | tjenester

Leveranse: Visuell kommunikasjon | retailkonsept