Visuell identitet for Åpent Bakeri

Det er ikke noe revolusjonerende med brød fra Åpent Bakeri. Kanskje er det tvert imot. Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje har Åpent Bakeri tatt et skritt tilbake. Det brukes færre og mindre maskiner, mer menneskelig arbeidskraft og lange liggetider på deigene, som medfører bedre holdbarhet, smak og farge. Siden 1998 har Åpent Bakeri vokst til en populær bakerikjede med 16 utsalg i Oslo.

Åpent_bakeri_logo_teaser
Åpent_bakeri_logo3
Åpent_bakeri3
Åpent_bakeri1
Åpent_bakeri2
Åpent_bakeri6
Åpent_bakeri4
Åpent_bakeri5

Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang hadde lenge drømt om å åpne ett bakeri som bygger på tradisjon, ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Juni 1998 ble drømmen til virkelighet og Åpent Bakeri åpnet sine dører for første gang på Inkognito Terrasse. Siden 1998 har Åpent Bakeri vokst til en populær bakerikjede med flere utsalg i Oslo.

Les mer her om menneskene og filosofien bak baksten