Foodbar på lufthavn

Et sted å jobbe, spise med barna, ta en drink, innta et bedre måltid, eller slappe av med kaffe og kake foran peisen.

Screenshot 2021-08-18 at 09.07.19
Foodbar_SSP
Foodbar_retail_06_960x540

Bakgrunn

I 2016 vant SSP kontrakten på et nytt serveringssted på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes og vi fikk gleden av å designe en ny Foodbar.

 

Inspired by the north

Foodbar er en moderne og uformell gastropub. Den er inspirert av den nordnorske kystkulturen, med naturlige og rustikke materialer.

Det er lagt vekt på å skape en hyggelig atmosfære som er tilpasset flere kundegrupper og behov. Her skal man kunne jobbe, spise med barna, nyte godt drikke, innta et bedre måltid, eller bare slappe av med kaffe og kake foran peisen.

Foodbar_avinor_02_960x540

Foodbar gir en rikere opplevelse og er skreddersydd for flyplass. Maten er rustikk – gjerne med lokale råvarer. Drikkemenyen er mangfoldig og består av flere nordnorske skatter.

Foodbar har en plassering som gjør den godt synlig etter sikkerhetskontrollen. Kjernen i arealet er bardisken hvor man kan slå seg ned med et glass. Maten bestilles i kassen og hentes i et ”pick-up” punkt hvor det er innsyn til grillkjøkkenet.

Foodbar_retail_01_960x540

Foodbar har fire sitteområder som spenner fra barmiljø, via hyggelig familierestaurant til peiskos i et loungområde. I tilknytning til sitteområdene er det installert ladestasjoner.

 

Oppdragsgiver: SSP

Foto: Harstad/Narvik lufthavn

Foodbar_retail_03_960x540
Foodbar_retail_04_960x540
Foodbar_retail-960x540
Foodbar på lufthavn for Select Servicepartner
Foodbar_retail_05_960x540-960x540

Foodbar er et konsept utviklet for Select Service Partner. SSP – The Food Travel Experts – som er en ledende operatør av mat og drikke brands på trafikale knutepunkter, som flyplasser, togstasjoner og transit-lokasjoner i hele verden.

Oppdragsgiver: Select Service Partner
Kategori: Retail
Leveranser: Merkevarestrategi, navn, visuell identitet, kommunikasjon, retailkonsept