Innovativt frisørkonsept – Lean

Å jobbe ut i fra Lean prinsippene vil enkelt sagt medføre et systematisk forbedringsarbeid med kundens behov i fokus.

Logo
Navnetrekk og nettside
Lean nettside mobil
Lean merkevare
Lean Studio merkeelementer
Annonse

Bakgrunn

Frisørkjeden På håret så muligheten for å lansere et nytt og annerledes frisørkonsept i Bjørvikas Barcode. Bygningene rommer 10.000 arbeidsplasser som i hovedsak består av forretningsfolk med høy inntekt, store ambisjoner, lange dager, og lite tid.

 

Vi leverer akkurat det kunden vil ha, når kunden vil ha det

Kundesegmentet tilsa en smidig, og fleksibel tjeneste på kundens premisser. Et premiss som ledet merkeplattform og posisjonering til et helhetlig og poengtert merkekonsept. Et konsept godt rigget for tjenestedesign, treffsikkert merkenavn, visuell identitet, og implementering i interiør og applikasjoner.

Å jobbe ut i fra Lean prinsippene vil enkelt sagt medføre, gjennom involvering og samspill med alle medarbeidere, et systematisk forbedringsarbeid med kundens behov i fokus. Det vil si at vi leverer akkurat det kunden vil ha, når kunden vil ha det.

Tjenestedesign nettside

5 viktige prinsipper: 

  1. Kontinuerlig forbedring
  2. Eliminere sløsing, øke produktiviteten
  3. Forberede prosesser og redusere gjennomløpstider
  4. Visualisering, synliggjøring, tydeliggjøring
  5. Involvering og engasjement i alle ledd

Lean Studio er nå et smart og skreddersydd konsept for mennesker i travle forretningsmiljøer der «tid er penger», eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk.

Tjenestedesign

Du booker time, på leanstudio.no eller via app, og kan bestille/avbestille inntil en time før avtalt tid. Er det en hastesak velger du Rescue Me og får umiddelbart beskjed om første mulighet samme dag, eventuelt setter du inn ønsket tidspunkt.

Gjennom «Min profil» kan du legge inn faktaopplysninger, inspirasjonsbilder eller annen informasjon som gjør at frisøren kan være forberedt på dine ønsker og behov, i forkant av timen din.

Alle frisører har gjennomgått et spesielt opplæringsprogram med fokus på smarte tidseffektive behandlinger både innenfor farge, klipp og styling. Det kompromisses ikke på faglig kvalitet og du som kunde skal være trygg på at du får en perfekt tilpasset frisyre.

Oppdragsgiver: Lean studio AS

Kategori: Virksomheter | tjenester | retail

Leveranse: Merkevarestrategi | navn | visuell identitet | brukeropplevelse

Programmering og samarbeid: Codewise

Interiørdesign: 4rom