Lean feiring

Sidsel Lie - 20. august 2016
Lean_studio_4-1920x1080

Veltrimmet ettåring feirer dagen med Champagne, blå ballonger, plateprater, fagprat, stolt vertskap og glade gjester.

Mange kom x 2

18. august markerte Lean Studio dagen med å invitere kunder og samarbeidspartnere til Leans salong i Barcode. Det var veldig stas.

14.30 Velkommen 15.00 Presentasjon av Lean forretningsmodell og konsept 16.00 Mingling og Tapas 17.00 Velkommen til nye gjester, presentasjon, mingling og Tapas.

Lean_studio_8-960x540

Karen Warset, marked- og produktansvarlig og Vibeke Giske Røysland, daglig leder i PÅHÅRET kjeden AS og utrettelig pådriver av Leankonseptet, tar godt i mot gjestene.


 

Lean_studio-2-960x540

Praten går. Business og fag. Og design. Eneste som ikke sier noe er plateprateren Mike Milano der han står nederst ved inngangen og fyller det smarte Leanlokalet med lune rytmer.


 

Lean_studio_Grid-design-960x540

Leanfrisør Wael Handal og dagens herremodell Thomas Østeng. Fler før-og-etter-bilder kan du se på Instagram.


 

Lean_studio_6-960x540

Vibeke forteller om forretningsideen og utviklingen av Lean. Kundesegmentet i Barcode, et forretningsområde med opptil 10 000 ansatte, tilsa en smidig, og fleksibel tjeneste. Alt som ikke skaper merverdi for kundene fjernes. Rendyrking av konsepter krever sitt og Vibeke legger ikke skjul på at diskusjonene til tider er mange og lange. Ambisjonene er høye.

Lean Studio er nå et smart og skreddersydd konsept for mennesker i et travelt forretningsmiljø der «tid er penger», eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk. Men som Vibeke sier – forbedringsarbeid er en never ending story.

Lean_studio_5-960x540

Med stort engasjement forteller Maj Hovde Krogdahl, daglig leder i driftsselskapet som eier Lean Studio AS, om daglig drift, produkter og tjenester.

Til venstre i bildet; avdelingsleder Karoline Victoria Nielsen og Leanfrisørene Anine Fossum og Heidi Tharaldsen. Å jobbe ut i fra Lean prinsippene vil enkelt sagt medføre, gjennom involvering og samspill med medarbeidere – og kunder, et systematisk forbedringsarbeid med kundens behov i fokus.

Lean_fasade_Grid-design-960x540

Lean Studio fra inngangen i Dronning Eufemiasgate 10.

Grid design har bidratt med merkestrategi, navn, visuell identitet, konseptutvikling, design av web og app programmert av Codewise, og interiør i samarbeid med 4ROM interiørdesign. Og ikke minst i godt samarbeid med Vibeke og Maj fra PÅHÅRET som er en svært godt etablert frisørkjede med 19. salonger.

Lean_studio_feirer-960x540

Vibeke, og Henning og Line fra Grid, ved inngangen fra atrium. Min gjetning er at på femårsdagen i 2020 blir det fest og feiring flere steder her i landet.

Vi gratulerer Lean med godt gjennomført førsteår, ønsker lykke til videre, takker tusen ganger for samarbeidet, og håper på å bli invitert tilbake på 5-årsdagen. Det blir spennende.

Du kan lese mer om Lean konsept og design her, booke time på leanstudio.no eller med app som du laster ned her. Og du kan selvfølgelig følge Lean på Facebook og Instagram.

Vis profilen til Sidsel Lie

Lean (egentlig: Lean manufacturing / norsk: Veltrimmet produksjon) betegner en produksjonsmetodikk for fremstilling av varer og tjenester. Begrepet er hentet fra ledelsesteori og kom i bruk på 1990-tallet. Metodikken fokuserer på å eliminere såkalt sløsing (waste) og ser på kundens opplevelse av produktets/tjenestens verdi fremfor kostnadselementer. Det underliggende målet er å forbedre den bedriftsøkonomiske lønnsomheten. Sentralt i denne tenkningen er det å skape merverdi med mindre innsats av ressurser.