Norsk kylling i verdensklasse

Kyllingen er utviklet etter inspirasjon fra de beste, franske kvalitetskyllingene.

Visuell identitet og merkeelementer
Logo og hjemmeside
Distinkt merkeelement
tregaarder.no
Navn og visuell identitet
Merkeelement og branding

Bakgrunn

Rasen Ross Rowan, også kalt «fremtidens rase», vokser sakte og harmonisk. Urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, gir en smak som er unik i det norske markedet.

Kyllingene lever i et rolig og tilrettelagt miljø, på Løken, Nedre Grini og Frøshaug gård i Østfold, hos dedikerte bønder som er kjempestolte av det de jobber med.

Livechekylling branding

Navn og visuell identitet

Produktserien er utviklet etter inspirasjon fra de beste, franske kvalitetskyllingene. Det var derfor naturlig å velge merkenavnet Livèche som er det franske ordet for løpstikke.

De tre gårdene med omsorgsfulle, kvalitetsbevisste kyllingbønder fikk naturlig nok merkenavnet Tre gårder. Den visuelle identiteten er designet som et garantistmerke. Tre gårder støtter produktmerket Livèche, og garanterer kvalitet med troverdighet.

Livèhe som navnetrekk er like friskt og koselig som livskvaliteten på Tre Gårder.

Le Grand Chef

Hvorfor valgte du å sette Livèchekylling på menyen, Alexander Østli Berg? Østli Berg er kjøkkensjef på Grand Café og kaptein på det norske kokkelandslaget.

Livèchekylling er en råvare jeg kjenner godt til fra kokkelandslaget, og som vi er veldig fornøyd med.

Branding Tre gårder

Alexander Østli Berg på Grand Café

I prosessen med å velge råvarer til kokke-OL 2016, var vi også på besøk på Frøshaug gård. Å lære om opprinnelsen til produktet er viktig for meg. Det er betryggende å vite at det er kvalitet i hele prosessen bak råvaren, og å kjenne til detaljene.

 

Deilig og fristende oppskrifter

Hjemmesidens formål er å informere om Livèchekyllingen fra Tre Gårder og inspirere med deilige og fristende oppskrifter, derfor har vi ikke vært flaue med bruken av farger, bilder og kreativ typografi.

tregaarder.no er bygget opp og designet i Webflow. Webflow er et genialt verktøy som gjør at du kan designe en rask, dynamisk og responsiv nettside uten å skrive en eneste kode. Det er enkelt å publisere og å gjøre endringer. Webflow har også rask og pålitelig hosting.

Forsiden er delt i ulike seksjoner hvor hver seksjon er representert i menyen. Innholdet i hver seksjon er deretter delt inn i kolonner av ulike størrelser, dette for å skape ett variert og asymmetrisk utrykk.

Nettsiden er i hovedsak rettet mot HORECA-kunder (hotell, restaurant, catering) i første omgang. Vi har gjort det enkelt å få oversikt over produktene og hva man må gjøre for å bestille råvarene for sin bedrift.

 

Oppdragsgiver: Nortura Proff

Kategori: Virksomheter | produkter

Leveranse: Merkevarestrategi | navn | visuell identitet | brukeropplevelse

Foto: Sentralen