Vi er mest opptatt av at du brenner for god design

Del - 17. november 2017
Grid-soker-designer

Grid er et av de sterkeste designmiljøene i Norge. Byrået består av et godt og flerfaglig team som støtter hverandre i alle prosjekter og som leverer strategisk rådgivning, visuelle identiteter, pakningsdesign, produkt- og omgivelsesdesign, web- og tjenestedesign.

Nå ønsker vi oss en ny, god designer som kan være med på å utvikle oss videre faglig, kompetansemessig og sosialt.

Vi er ikke så opptatt av hvor du kommer fra, eller hvilken designretning du er spesialisert i. Vi er mest opptatt av at du brenner for god design, at du både er flink til og trives med å jobbe bredt og at du er et naturlig talent som kjenner at du kan bidra til å utgjøre en forskjell i Grid.

Du er erfaren nok til å være faglig trygg i de ulike designprosessene du er involvert i og du er ung nok til å være ”digital native”. Du er uredd og tør å sprenge noen grenser. Og ikke minst, du ønsker å utvikle deg og lære nye ting. Kanskje du jobber i et byrå i dag og ønsker deg inn i et sterkere designfaglig miljø, eller kanskje jobber du i en designavdeling og har lyst til å jobbe bredere med flere faglige problemstillinger?

Dersom du blir inspirert av kundene og prosjektene vi jobber med, og får lyst til å bli en del av Griddeamet – ja, da vil vi svært gjerne høre fra deg.

Du kan søke om stillingen her.

Grid_design-960x540