Søknadsfrist utløpt. Men vi er alltid interessert i en prat med flinke folk

- - 24. mai 2016
Digital-Designer

Grid design er et multidisiplinært design- og brandingbyrå som jobber med et bredt spekter kunder og prosjekter. Vi er i en svært positiv utvikling hvor kundene gir oss nye og spennende utfordringer. Derfor ønsker vi å styrke og utvikle vårt designteam.

Digital innfødt

Er du en ivrig digital innfødt som brenner for innovative, effektive og brukervennlige digitale opplevelser? Får du energi av å være oppdatert på de siste trendene innen brukerorientert digital design? Er du visuell og designdrevet med interesse for kommunikasjon i mange kanaler? Da bør du søke på stillingen og snakke med oss.

Vi tror at du:

  • Har erfaring fra UX og digital design, fortrinnsvis fra byråsiden.
  • Har Adobe­pakken og WordPress i fingrene og er nysgjerrig på Webflow/SquareSpace o.l. , det en fordel om du kan HTML og CSS.
  • Kan visualisere leveranser med grafikk, illustrasjoner, story boards og prototyping.
  • Synes det er spennende å utvikle visuell identitet og kommunikasjonsløninger i digitale og fysiske medier.
  • Kan kommunisere med brukere, team og kunder og delta i salg og presentasjoner.
  • Holder deg oppdatert på den nyeste utviklingen/trendene/tenkingen innen design og teknologi og deler kunnskap og tanker med både kolleger og kunder.
  • Har en portfolio med prosjekter fra skole, fritid og profesjonelt å vise til.

Lagspiller

Du kommer til å jobbe i et flerfaglig designmiljø med grafiske designere, industridesignere, servicedesignere, interiørarkitekter, merkevare- og forretningsutviklere. Du bør derfor være en lagspiller med egne meninger og perspektiver, men også heie på verdien av tett samarbeid for å utvikle deg og realisere muligheter i design og teknologi.

Søknadsfristen for denne gang var 17. juni 2016.

Vi søker også tjenestedesigner og kreativ teknolog. Mannen som søker fler flinke folk kan du lese om her .

Og vi har internship-program:

 

Internship-programmet i Grid går over 11 måneder, og består i hovedsak av «on-the-job training» og skal bidra til å utvikle solid forståelse av byråets grunnleggende faglige, metodiske og forretningsmessige måte å jobbe på. Ved gjennomført program blir man vurdert for en fast stilling som designer i byrået. Våre interns er fullverdige deltagere i våre flerfaglige team og deltar i prosjekter for noen av landets mest spennende og krevende oppdragsgivere. 

Send oss en kort mail med beskrivelse av hvilke ambisjoner du har og hvorfor du synes Grid Design virker som et perfekt sted å starte karrieren.

Legg ved CV og noen utvalgte eksempler på hva du har gjort.

Søknadsfrist: 1. juli. Mail til thomas.joyce@grid.no