Grid branding søker tekstforfatter

Stilling ledig - 29. september 2020
Grid branding søker kreatører

Vi har skamløst høye ambisjoner og søker flere kreative merkevarenerder. Sammen skal vi videreutvikle byrået og styrke vår posisjon som et byrå som skaper merkevarer som lykkes.

Om Grid 

Grid branding er et av Norges mest anerkjente merkevarebyråer. I over 40 år har vi utviklet merkevarer som lykkes. Først gjennom ulike designdisipliner, men de siste årene også gjennom reklame. Vi skaper både resultater og begeistring, og visjonen vår er at vi skal være “byrået som bergtar”.

Vi leverer strategisk rådgivning; merkevarediagnose og posisjonering, navneprosesser, visuelle identitetssystemer, merkemarkører, pakningsdesign, retail- og serveringskonsepter, fysiske og digitale brukeropplevelser og reklame.

Noen av våre største kunder

Vi er «kreative merkevarenerder» og stolte av det. Vi skaper høy verdi for våre oppdragsgiverne ved både å peke på og løse merkevarens største utfordringer. Våre kreative løsninger er alltid forankret i en tydelig strategi med klare resultatmål.

I Grid har vi ingen forretningsområder eller avdelinger. Vi deler alle den samme ambisjonen, vi har én felles visjon og én bunnlinje. Vi jobber tverrfaglig på tvers av roller og disipliner for å skape de beste løsningene for våre oppdragsgivere.

Hos oss er det forventet at du er nysgjerrig, viser mot, prøver og lærer av feil.

Les om stillingen og søk her. Søknadsfrist 19.12.2022

Toppbilde: To blad dyktige designere, Caroline og Fanny, i våre lokaler på Youngstorget. Foto: Mark Purnell