Vi søker vikar for Eva!

Del - 22. mai 2018
Eva-C._Finstad_Grid

Eva-Cecilie Finstad er en beinhard prosjektleder, men kvikke replikker og rungende latter sitter løst.

Lykkelige omstendigheter

Tidlig i oktober skal Eva ut i permisjon og jakten på hennes vikar er i gang. Stillingen varer i første omgang et år, men vi ser ikke bort fra at rette person fortsetter lykkelig videre i fast stilling.

Ideelt sett kunne vi tenke oss en blåkopi av Eva, men erfaring med prosjektledelse, utpregede samarbeidsevner og godt humør er langt på vei en god søknad.

Vi_soker_prosjektleder_vikar

Kunder og designere

Arbeidsdagen blir sjelden akkurat som du trodde. Det skjer mye når du jobber med pakningsdesign. Også skjer det fort. Viktige egenskaper er derfor snarrådighet og løsningsorientering. Du må trives med å stå i operative utfordringer. Og du må trives med mennesker.

Og du forstår at relasjoner og prosjekter er avhengig av fornøyde kunder og motiverte designere. Du har erfaring enten fra byrå eller merkevarebedrift.

Evas vikar vil i perioden hun har permisjon ivareta noen av Grids viktigste kunder og Norges sterkeste merkevarer i dagligvarehandelen. Du kan se noen typiske prosjekter her.

Meld din interesse i dag!

Du sender så fort du kan en klassisk CV, en videosnutt, en serviett, eller hva som helst som forteller kort om deg selv til Eva-Cecilie Finstad (eva.finstad@grid.no) eller Henning B. Gustavsen (henning.gustavsen@grid.no).

Siste frist er mandag 4. juni 2018. Tiltredelse er snarest, og senest innen 10. september.

> Om Grid